Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/novac01.jpg

S 3. na 4. ožujka, provaljeno je u poslovni centar u Šulekovoj ulici u Karlovcu i to u ugostiteljski objekt vlasništvo 31-godišnjakinje iz Barilovića, kojom prilikom je iz unutrašnjosti otuđena određena količina novca, par kilograma kave i alkoholnog pića, kao i u frizerski salon vlasništvo Karlovčanke starosti 53 godine, kojom prilikom je iz unutrašnjosti otuđena manja količina novca. Ukupna materijalna šteta počinjena s ovim provalama je oko 2 100 kuna. Tijekom noći s 3. na 4. ožujka, izvršena je provala u benzinsku postaju u Jarčem Polju, općina Netretić, kojom prilikom je iz unutrašnjosti skladišta otuđeno oko 100 litara motornog ulja, a iz poslovnog prostora postaje otuđeno je nekoliko kutija cigareta i manja količina soka. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. Tijekom noći s 3. na 4. ožujka, izvršena je provala u caffe bar u Netretiću, kojom prilikom je iz ladice otuđen utržak od prethodnog dana. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Foto: ilustracija

S 3. na 4. ožujka, provaljeno je u poslovni centar u Šulekovoj ulici u Karlovcu i to u ugostiteljski objekt vlasništvo 31-godišnjakinje iz Barilovića, kojom prilikom je iz unutrašnjosti otuđena određena količina novca, par kilograma kave i alkoholnog pića, kao i u frizerski salon vlasništvo Karlovčanke starosti 53 godine, kojom prilikom je iz unutrašnjosti otuđena manja količina novca. Ukupna materijalna šteta počinjena s ovim provalama je oko 2 100 kuna.

Tijekom noći s 3. na 4. ožujka, izvršena je provala u benzinsku postaju u Jarčem Polju, općina Netretić, kojom prilikom je iz unutrašnjosti skladišta otuđeno oko 100 litara motornog ulja, a iz poslovnog prostora postaje otuđeno je nekoliko kutija cigareta i manja količina soka. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Tijekom noći s 3. na 4. ožujka, izvršena je provala u caffe bar u Netretiću, kojom prilikom je iz ladice otuđen utržak od prethodnog dana. Slijedi kriminalističko istraživanje.



Stranica