Teške krađe

Noću s 19. na 20. veljače, u Dugoj Resi, provaljeno je u obiteljsku kuću vlasništvo 45-godišnjaka iz Duge Rese, iz koje je otuđeno prijenosno računalo i tri zvučnika. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. Noću s 19. na 20. veljače, u Karlovcu, gradska četvrt Rakovac, provaljeno je u dječji vrtić, te je pričinjena materijalna šteta u iznosu od 500 kuna. Jučer u vremenu od 20 do 21 sat u Ogulinu, provaljeno je u trgovinu mješovite robe, od kuda su otuđene cigarete, slatkiši i polog iz kase. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Noću s 19. na 20. veljače, u Dugoj Resi, provaljeno je u obiteljsku kuću vlasništvo 45-godišnjaka iz Duge Rese, iz koje je otuđeno prijenosno računalo i tri zvučnika. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Noću s 19. na 20. veljače, u Karlovcu, gradska četvrt Rakovac, provaljeno je u dječji vrtić, te je pričinjena materijalna šteta u iznosu od 500 kuna.

Jučer u vremenu od 20 do 21 sat u Ogulinu, provaljeno je u trgovinu mješovite robe, od kuda su otuđene cigarete, slatkiši i polog iz kase. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.



Stranica