Krađa

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija03.jpg

Jučer oko 6.30 sati u krugu poduzeća iz Karlovca od strane djelatnice uprave istog poduzeća, zatečen je zaštitar zaštitarske tvrtke iz Zagreba, Karlovčanin starosti 49 godina, koji vrši fizičko osiguranje objekta, sa šest komada suhomesnatih vrijednosti oko 1 300 kuna proizvoda koje je tijekom noći otuđio iz kruga poduzeća. Djelatnici Policijske postaje Karlovac proveli su kriminalističko istraživanje nad počiniteljem, te će protiv istog biti proslijeđena kaznena prijava. Jučer je zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 35 godina da mu je nepoznati počinitelj od 1. do 16. veljače iz podruma obiteljske kuće u Dugoj Resi, mjesto Belajska Vinica, otuđio motornu kosilicu za travu. Materijalna šteta je oko 700 kuna, te slijedi kriminalističko istraživanje. Temeljem zaprimljene prijave o počinjenju krađe tvrdog diska u knjižnici u Karlovcu provedeno je kriminalističko istraživanje kojom prilikom je utvrđeno da je sredinom siječnja ove godine maloljetnik starosti 15 godina u prostorijama knjižnice, pomoću odvijača skinuo zaštitnu plohu s kućišta računala, te iz unutrašnjosti računala otuđio tvrdi disk Western Digital, RAM memoriju od 256 MB, kao i miš koji je bio spojen na računalo. Materijalna šteta je 289 kuna, a prema maloljetniku će biti proslijeđena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.

Foto: ilustracija

Jučer oko 6.30 sati u krugu poduzeća iz Karlovca od strane djelatnice uprave istog poduzeća, zatečen je zaštitar zaštitarske tvrtke iz Zagreba, Karlovčanin starosti 49 godina, koji vrši fizičko osiguranje objekta, sa šest komada suhomesnatih vrijednosti oko 1 300 kuna proizvoda koje je tijekom noći otuđio iz kruga poduzeća. Djelatnici Policijske postaje Karlovac proveli su kriminalističko istraživanje nad počiniteljem, te će protiv istog biti proslijeđena kaznena prijava.

Jučer je zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 35 godina da mu je nepoznati počinitelj od 1. do 16. veljače iz podruma obiteljske kuće u Dugoj Resi, mjesto Belajska Vinica, otuđio motornu kosilicu za travu. Materijalna šteta je oko 700 kuna, te slijedi kriminalističko istraživanje.

Temeljem zaprimljene prijave o počinjenju krađe tvrdog diska u knjižnici u Karlovcu provedeno je kriminalističko istraživanje kojom prilikom je utvrđeno da je sredinom siječnja ove godine maloljetnik starosti 15 godina u prostorijama knjižnice, pomoću odvijača skinuo zaštitnu plohu s kućišta računala, te iz unutrašnjosti računala otuđio tvrdi disk Western Digital, RAM memoriju od 256 MB, kao i miš koji je bio spojen na računalo. Materijalna šteta je 289 kuna, a prema maloljetniku će biti proslijeđena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.



Stranica