Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija04.jpg

S 13. na 14. veljaču izvršena je provala u mesnicu u Zvonimirovoj ulici u Karlovcu od kuda je otuđen polog iz kase. Jučer oko 21 sat nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u trgovinu u Karlovcu u Ulici Luščić, kojom prilikom ništa nije otuđeno. Jučer u vremenskom periodu od 19.30 do 23 sata izvršene su provale u tri osobna automobila marke Fiat Punto, karlovačkih registarskih oznaka, Toyota Yaris riječkih registarskih oznaka i VW Passat karlovačkih registarskih oznaka, koja su bila parkirana u Karlovcu na Koranskom šetalištu, a kojom prilikom je iz osobnih automobila otuđena odjeća i obuća, torbe s osobnim dokumentima, mobiteli i slično. Materijalna šteta je oko 12 tisuća kuna. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Foto: ilustracija

S 13. na 14. veljaču izvršena je provala u mesnicu u Zvonimirovoj ulici u Karlovcu od kuda je otuđen polog iz kase.

Jučer oko 21 sat nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u trgovinu u Karlovcu u Ulici Luščić, kojom prilikom ništa nije otuđeno.

Jučer u vremenskom periodu od 19.30 do 23 sata izvršene su provale u tri osobna automobila marke Fiat Punto, karlovačkih registarskih oznaka, Toyota Yaris riječkih registarskih oznaka i VW Passat karlovačkih registarskih oznaka, koja su bila parkirana u Karlovcu na Koranskom šetalištu, a kojom prilikom je iz osobnih automobila otuđena odjeća i obuća, torbe s osobnim dokumentima, mobiteli i slično. Materijalna šteta je oko 12 tisuća kuna. Slijedi kriminalističko istraživanje.



Stranica