Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/kovanice.jpg

Tijekom noći s 3. na 4. veljače izvršena je provala u pet automata za kovanice u samoposlužnoj praonici vozila na Dubovcu u Karlovcu, od kuda je otuđena manja količina kovanih novaca. U noći s 3. na 4. veljače izvršena je provala u caffe bar u Smičiklasovoj ulici u Karlovcu, od kuda je otuđena određena količina novaca. S 3. na 4. veljače izvršena je provala u prostorije obrta za usluge tiska i izradu reklamnog materijala u Karlovcu, gradska četvrt Rakovac, od kuda nije ništa otuđeno, a nakon čega je počinitelj izvršio provalu vrata koja se nalaze između istog obrta i caffe bara, ušao u caffe bar i iz registar kase otuđio polog.

Foto: ilustracija

Tijekom noći s 3. na 4. veljače izvršena je provala u pet automata za kovanice u samoposlužnoj praonici vozila na Dubovcu u Karlovcu, od kuda je otuđena manja količina kovanih novaca.

U noći s 3. na 4. veljače izvršena je provala u caffe bar u Smičiklasovoj ulici u Karlovcu, od kuda je otuđena određena količina novaca.

S 3. na 4. veljače izvršena je provala u prostorije obrta za usluge tiska i izradu reklamnog materijala u Karlovcu, gradska četvrt Rakovac, od kuda nije ništa otuđeno, a nakon čega je počinitelj izvršio provalu vrata koja se nalaze između istog obrta i caffe bara, ušao u caffe bar i iz registar kase otuđio polog.



Stranica