Akcija kontakt policije PP Vojnić

Slika PU_KA/pu_info/2010/kuca_u_vojnicu/Kuca.jpg

Foto: PP Vojnić

Danas u prostorijama Policijske postaje Vojnić, A. Hebranga 3, gospodinu Krešimiru Šestaku, od strane Općine Vojnić i Ureda za stambeno zbrinjavanje, svečano su uručeni ključevi kuće, namještaj i druge potrepštine potrebne za svakodnevni život.
Naime, na postajnom području Policijske postaje Vojnić, kontakt policajac Vlado Miškulin, detektirao je osobu kojoj je za stvaranje normalnih uvjeta za življenje bila nužno potrebna pomoć lokalne zajednice, a radi se o Krešimiru Šestaku starom 57 godina. Po detektiranju te osobe kontakt policajac Vlado Miškulin alarmirao je sve odgovorne osobe u Općini Vojnić i u Uredu za stambeno zbrinjavanje, nakon  čega je Krešimiru Šestaku uspio pronaći adekvatan smještaj.
S obzirom da je kontakt policajac Vlado Miškulin svojom upornošću uspio zainteresirati sve službe, uz kuću se je Krešimiru Šestaku donirao i namještaj te razne druge kućne potrepštine potrebne za svakodnevni život.
Svečanom uručenju ključeva kuće, namještaja i potrepština bili su uz djelatnike Policijske postaje Vojnić, nazočni načelnik Općine Vojnić, Branko Eremić sa suradnicima, predstavnica Ureda za stambeno zbrinjavanje, Marica Barbarić  te mještani.



Stranica