Teške krađe

Noćas, oko 2 sata izvršena je provala u trgovinu mješovite robe u Karlovcu, gradska četvrt Rakovac, od kuda je otuđen manji iznos novca i cigareta. Materijalna šteta je oko tisuću kuna. Tijekom noći s 30. na 31. siječnja na teretnom automobilu marke MAN, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 26-godišnjaka iz Barilovića, koji je bio parkiran na parkiralištu u mjestu Belajske Poljice, općina Barilović, nasilno je otvoren čep rezervoara goriva, te je otuđena veća količina dizel goriva i drugo. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna.

Noćas, oko 2 sata izvršena je provala u trgovinu mješovite robe u Karlovcu, gradska četvrt Rakovac, od kuda je otuđen manji iznos novca i cigareta. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.

Tijekom noći s 30. na 31. siječnja na teretnom automobilu marke MAN, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 26-godišnjaka iz Barilovića, koji je bio parkiran na parkiralištu u mjestu Belajske Poljice, općina Barilović, nasilno je otvoren čep rezervoara goriva, te je otuđena veća količina dizel goriva i drugo. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna.



Stranica