Teška krađa provaljivanjem

Slika PU_KA/mup_slike/kovanice.jpg

Jučer, tijekom ranih jutarnjih sati izvršena je provala u caffe bar u Karlovcu, gradska četvrt Luščić, kojom prilikom je otuđen novac iz aparata za igru, aparata za slušanje glazbe, te registar kase. Jučer je zaprimljena prijava da je nepoznati počinitelj u nedjelju 17. siječnja u ranim jutarnjim satima izvršio provalu u caffe bar u Karlovcu, u mjestu Hrnetić, kojom prilikom je iz unutrašnjosti otuđio novce iz registar kase, te jedan poker aparat. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko devet tisuća kuna. Tijekom dana 18. siječnja izvršena je provala u drvarnicu u Dugoj Resi, vlasništvo Dugorešanke starosti 41 godinu, kojom prilikom je otuđen bicikl marke Trek. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

Foto: ilustracija

Jučer, tijekom ranih jutarnjih sati izvršena je provala u caffe bar u Karlovcu, gradska četvrt Luščić, kojom prilikom je otuđen novac iz aparata za igru, aparata za slušanje glazbe, te registar kase.

Jučer je zaprimljena prijava da je nepoznati počinitelj u nedjelju 17. siječnja u ranim jutarnjim satima izvršio provalu u caffe bar u Karlovcu, u mjestu Hrnetić, kojom prilikom je iz unutrašnjosti otuđio novce iz registar kase, te jedan poker aparat. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko devet tisuća kuna.

Tijekom dana 18. siječnja izvršena je provala u drvarnicu u Dugoj Resi, vlasništvo Dugorešanke starosti 41 godinu, kojom prilikom je otuđen bicikl marke Trek. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.



Stranica