Razriješena kaznena djela

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su dvojica Karlovčanina, jedan starosti 18 godina, a drugi starosti 24 godine, tijekom mjeseca studenog izvršili dva kaznena djela krađe na način što su s osobnih automobila u krugu poduzeća Auto-Novica u Karlovcu otuđivali dijelove vozila. Ukupna materijalna šteta je 6 500 kuna. Nadalje je utvrđeno da su isti Karlovčani tijekom mjeseca studenog izvršili provalu u vikend kuću na području Zadobarja u Karlovcu, vlasništvo Zagrepčanina starosti 60 godina, od kuda su otuđili televizor i veću količinu raznog alata. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 18 godina iz Karlovca, tijekom noći s 2. na 3. prosinca provalio u garažu u Dubrovačkoj ulici u Karlovcu, od kuda je otuđio motornu pilu, auto radio iz osobnog automobila, te veću količinu alata. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je dijete starosti 13 godina iz Karlovca, 28. studenog, provalilo u Osnovnu školu Grabrik, od kuda nije ništa otuđio, i da je Karlovčanin starosti 19 godina, tijekom noći s 23. na 24. svibnja provalio u prostorije Veleučilišta u Karlovcu, od kuda također ništa nije otuđio.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su dvojica Karlovčanina, jedan starosti 18 godina, a drugi starosti 24 godine, tijekom mjeseca studenog izvršili dva kaznena djela krađe na način što su s osobnih automobila u krugu poduzeća Auto-Novica u Karlovcu otuđivali dijelove vozila. Ukupna materijalna šteta je 6 500 kuna. Nadalje je utvrđeno da su isti Karlovčani tijekom mjeseca studenog izvršili provalu u vikend kuću na području Zadobarja u Karlovcu, vlasništvo Zagrepčanina starosti 60 godina, od kuda su otuđili televizor i veću količinu raznog alata. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 18 godina iz Karlovca, tijekom noći s 2. na 3. prosinca provalio u garažu u Dubrovačkoj ulici u Karlovcu, od kuda je otuđio motornu pilu, auto radio iz osobnog automobila, te veću količinu alata. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je dijete starosti 13 godina iz Karlovca, 28. studenog, provalilo u Osnovnu školu Grabrik, od kuda nije ništa otuđio, i da je Karlovčanin starosti 19 godina, tijekom noći s 23. na 24. svibnja provalio u prostorije Veleučilišta u Karlovcu, od kuda također ništa nije otuđio.



Stranica