Razriješena kaznena djela - teške krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 18-godišnjak i 22-godišnjak tijekom noći s 15. na 16. studenog izvršili provale u dvije podrumske prostorije stambenih zgrada u Karlovcu, gradska četvrt Švarča, kojom prilikom nisu ništa otuđili. Ukupna materijalna šteta je oko 200 kuna. Protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno Posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 18-godišnjak i 22-godišnjak tijekom noći s 15. na 16. studenog izvršili provale u dvije podrumske prostorije stambenih zgrada u Karlovcu, gradska četvrt Švarča, kojom prilikom nisu ništa otuđili. Ukupna materijalna šteta je oko 200 kuna. Protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno Posebno izvješće.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin starosti 29 godina tijekom noći s 7. na 8. studenog iz nezaključane staje na području mjesta Donji Sjeničak, grad Karlovac, otuđio dvije junice vlasništvo 73-godišnjakinje. Materijalna šteta je 11 tisuća kuna. Protiv počinitelja proslijeđeno je Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.


Stranica