Teške krađe provaljivanjem

Tijekom noći s 2. na 3. prosinca, izvršena je provala u garažu u Karlovcu, gradska četvrt Drežnik, od kuda je otuđena motorna pila marke Stihll 036, auto-radio marke Sony, te određena količina alata. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna. U vremenu od 2. do 3. prosinca, izvršena je provala u podrumske prostorije stambene zgrade u Karlovcu, gradska četvrt Gaza, od kuda je otuđen bicikl marke MB, vlasništvo Karlovčanke starosti 34 godine. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. Tijekom noći s 2. na 3. prosinca, izvršena je provala u garažu na području Karlovca, u mjestu Jelsa, od kuda je iz unutrašnjosti osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran u garaži, iz rezervoara otuđeno 15 litara goriva super 95. Tijekom noći s 2. na 3. prosinca, izvršena je provala u ugostiteljski objekt na području općine Plaški, od kuda je otuđena određena količina expreso kave i alkoholnog pića. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

Tijekom noći s 2. na 3. prosinca, izvršena je provala u garažu u Karlovcu, gradska četvrt Drežnik, od kuda je otuđena motorna pila marke Stihll 036, auto-radio marke Sony, te određena količina alata. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.

U vremenu od 2. do 3. prosinca, izvršena je provala u podrumske prostorije stambene zgrade u Karlovcu, gradska četvrt Gaza, od kuda je otuđen bicikl marke MB, vlasništvo Karlovčanke starosti 34 godine. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.
 
Tijekom noći s 2. na 3. prosinca, izvršena je provala u garažu na području Karlovca, u mjestu Jelsa, od kuda je iz unutrašnjosti osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran u garaži, iz rezervoara otuđeno 15 litara goriva super 95.
 
Tijekom noći s 2. na 3. prosinca, izvršena je provala u ugostiteljski objekt na području općine Plaški, od kuda je otuđena određena količina expreso kave i alkoholnog pića. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.


Stranica