Preventivno-represivna akcija

Slika PU_KA/pu_info/2009/naplatne/naplatne.jpg

Djelatnici Postaje prometne policije Karlovac su tijekom mjeseca studenog u više navrata obilazili Naplatnu postaju Karlovac i to lijevu stranu gledano od pravca grada u pravcu naplatnih kućica kojom prilikom su uočili konstantno veći broj parkiranih vozila tijekom prijepodneva iako je na toj površini postavljenim prometnim znakom zabranjeno zaustavljanje i parkiranje sa dopunskom pločom 50 m lijevo i desno od postavljenog prometnog znaka. Vozačima za koje je utvrđeno, da su tijekom mjeseca studenog nepropisno parkirali vozilo u više navrata, tijekom današnjeg dana biti će upućena i pisana obavijest da ubuduće to ne čine. Ovim putem podsjećamo na obavezu poštivanja prometne signalizacije s obzirom da će od idućeg tjedna odnosno od 7. prosinca 2009. g. djelatnici Postaje prometne policije Karlovac represivno djelovati prema prekršiteljima Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: PU karlovačka

Djelatnici Postaje prometne policije Karlovac su tijekom mjeseca studenog u više navrata obilazili Naplatnu postaju Karlovac i to lijevu stranu gledano od pravca grada u pravcu naplatnih kućica kojom prilikom su uočili konstantno veći broj parkiranih vozila tijekom prijepodneva iako je na toj površini postavljenim prometnim znakom zabranjeno zaustavljanje i parkiranje sa dopunskom pločom 50 m lijevo i desno od postavljenog prometnog znaka. Vozačima za koje je utvrđeno, da su tijekom mjeseca studenog nepropisno parkirali vozilo u više navrata,  tijekom današnjeg dana biti će upućena i pisana obavijest da ubuduće to ne čine.

Ovim putem podsjećamo na obavezu poštivanja prometne signalizacije s obzirom da će od idućeg tjedna odnosno od 7. prosinca 2009. g. djelatnici Postaje prometne policije Karlovac represivno djelovati prema prekršiteljima Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica