Prijem 58 vježbenika - policajaca PU KA

Slika PU_KA/pu_info/2009/prijem_policajaca/Prijem_policajaca.jpg

Foto: PU karlovačka

Tijekom jutra u prostorijama Policijske uprave karlovačke načelnik Policijske uprave Josip Ćelić sa svojim suradnicima upriličio je prijem za 58 vježbenika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske koji su na Policijskoj akademiji u Zagrebu uspješno položili ispite Programa obrazovanja odraslih za zanimanje policajac.

58-ero vježbenika raspoređeno je po ustrojstvenim jedinicama Policijske uprave karlovačke i to deset vježbenika na poslove temeljne policije, deset vježbenika na poslove prometa i 38 vježbenika na poslove granice.

Prilikom svog obraćanja načelnik Policijske uprave karlovačke upoznao je prisutne s vremenom trajanja njihovog vježbeničkog staža kojeg će odraditi uz svoje mentore koji na ovim poslovima imaju ogromno iskustvo i uz koje moraju naučiti kako se i na koji način nositi sa zadaćama koje će se naći pred njima.

Istaknuo je da su upravo oni ti koji će kroz petnaestak godina biti nositelji posla ove policijske uprave i koji će zasigurno svojim odlukama i svojim radom doprinositi sigurnosti sredine u kojoj rade.



Stranica