Razriješena kaznena djela

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 29-godišnjakinja iz Ozlja 16. srpnja na kupalištu u Ozlju otuđila mobitel marke LG vlasništvo 19-godišnje Ozljanke. Protiv počinitelja je proslijeđeno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Dugorešanin star 32 godine 16. listopada prilikom fizičkog sukoba nanio teške tjelesne ozljede Dugorešaninu starom 25 godina. Protiv počinitelja će biti proslijeđena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin star 26 godina 4. listopada prilikom fizičkog sukoba nanio teške tjelesne ozljede Karlovčaninu starom 23 godine. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su mlađi punoljetnik star 18 godina i dijete staro 13 godina, oboje iz Karlovca, s 1. na 2. srpnja izvršili provalu u Dječji vrtić Grabrik. Nadalje, utvrđeno je da su mlađi punoljetnik star 18 godina, dva maloljetnika stara 15 i 17 godina i jedno dijete staro 13 godina, svi iz Karlovca, izvršili provalu u Dječji vrtić Grabrik s 19. na 20. listopad. Utvrđeno je da je mlađi punoljetnik star 18 godina iz Karlovca s 22. na 23. listopad izvršio provalu u Dječji vrtić Grabrik. U svezi ovih počinjenih kaznenih djela prema počiniteljima bit će podnesene kaznene prijave i posebna izvješća Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.

Krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 29-godišnjakinja iz Ozlja 16. srpnja na kupalištu u Ozlju otuđila mobitel marke LG vlasništvo 19-godišnje Ozljanke. Protiv počinitelja je proslijeđeno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Teške tjelesne ozljede

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Dugorešanin  star 32 godine 16. listopada prilikom fizičkog sukoba nanio teške tjelesne ozljede Dugorešaninu starom 25 godina. Protiv počinitelja će biti proslijeđena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Karlovčanin star 26 godina 4. listopada prilikom fizičkog sukoba nanio teške tjelesne ozljede Karlovčaninu starom 23 godine.

Teške krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su mlađi punoljetnik star 18 godina i dijete staro 13 godina, oboje iz Karlovca,  s 1. na 2. srpnja izvršili provalu u Dječji vrtić Grabrik.

Nadalje, utvrđeno je da su mlađi punoljetnik star 18 godina, dva maloljetnika stara 15 i 17 godina i jedno dijete staro 13 godina, svi iz Karlovca, izvršili provalu u Dječji vrtić Grabrik s 19. na 20. listopad.

Utvrđeno je da je mlađi punoljetnik star 18 godina iz Karlovca s 22. na 23. listopad izvršio provalu u Dječji vrtić Grabrik.

U svezi ovih počinjenih kaznenih djela prema počiniteljima bit će podnesene kaznene prijave i posebna izvješća Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.


Stranica