Teške krađe

U vremenskom periodu od 29. rujna do 7. listopada nepoznati počinitelj je izvršio provalu u vikend kuću u općini Barilović, vlasništvo 58-godišnjakinje iz Karlovca. Otuđen je ženski bicikl, udarna bušilica s koferom i drugo. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Noću sa 7. na 8. listopada u Karlovcu, nepoznati počinitelj je izvršio provalu u ugostiteljski objekt Deus, te iz unutrašnjosti otuđio određenu količinu novca. Materijalna šteta je oko tisuću kuna. U vremenskom periodu od 1. do 8. listopada od strane nepoznatog počinitelja provaljeno je u priručno skladište u Rakovici, vlasništvo građevinskog obrta iz Vaganca, te je iz unutrašnjosti otuđio dijelove skele. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

U vremenskom periodu od 29. rujna do 7. listopada nepoznati počinitelj je izvršio provalu u vikend kuću u općini Barilović, vlasništvo 58-godišnjakinje iz Karlovca. Otuđen je ženski bicikl, udarna bušilica s koferom i drugo. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Noću sa 7. na 8. listopada u Karlovcu, nepoznati počinitelj je izvršio provalu u ugostiteljski objekt Deus, te iz unutrašnjosti otuđio određenu količinu novca. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.
 
U vremenskom periodu od 1. do 8. listopada od strane nepoznatog počinitelja provaljeno je u priručno skladište u Rakovici, vlasništvo građevinskog obrta iz Vaganca, te je iz unutrašnjosti otuđio dijelove skele. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.


Stranica