Krivotvorenje isprava

Jučer oko 14 sati u Karlovcu zatečena je 47-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka koje ne pripadaju navedenom vozilu. Registarske pločice su oduzete, a protiv iste slijedi kaznena prijava. Jučer oko 21.50 sati u Obrežu, općina Ozalj, kontrolirano je osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 42-godišnjak iz Ozlja. Utvrđeno je da se na vozilu nalaze ne pripadajuće registarske pločice koje su od istog oduzete, a protiv istog slijedi kaznena prijava.

Jučer oko 14 sati u Karlovcu zatečena je 47-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka koje ne pripadaju navedenom vozilu. Registarske pločice su oduzete, a protiv iste slijedi kaznena prijava.

Jučer oko 21.50 sati u Obrežu, općina Ozalj, kontrolirano je osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 42-godišnjak iz Ozlja. Utvrđeno je da se na vozilu nalaze ne pripadajuće registarske pločice koje su od istog oduzete, a protiv istog slijedi kaznena prijava.




Stranica