Razriješena kaznena djela krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 54-godišnjak iz Karlovca 16. ožujka otuđio mobitel s police Pekarne Banija. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. Proslijeđeno je posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Karlovac. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 51-godišnjak iz Vojnića u vremenu od 15. srpnja do 15. kolovoza u šumi zvanoj Kraj, općina Vojnić, porušio 15 stabala bukve. Materijalna šteta je oko 1 100 kuna. Proslijeđeno je posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Karlovac.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 54-godišnjak iz Karlovca 16. ožujka otuđio mobitel s police Pekarne Banija. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. Proslijeđeno je posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Karlovac.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 51-godišnjak iz Vojnića u vremenu od 15. srpnja do 15. kolovoza u šumi zvanoj Kraj, općina Vojnić, porušio 15 stabala bukve. Materijalna šteta je oko 1 100 kuna. Proslijeđeno je posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Karlovac.



Stranica