Oštećenje tuđe stvari

Slika PU_KA/mup_slike/trag01.jpg

U vremenskom periodu od 11. do 14. rujna za sada nepoznati počinitelj u prostorijama Općine Saborsko razbacao je uredski inventar, te je isti zalio raznom tekućinom (alkohol, sokovi i boja za bojanje zidova), kao i zidove u prostoriji. Materijalna šteta biti će poznata po dostavi odštetnog zahtjeva, a slijedi kaznena prijava. U vremenskom periodu od 11. do 13. rujna, u Draganiću, za sada nepoznati počinitelj oštetio je eternit ploču na pročelju zgrade ambulante vlasništvo Doma zdravlja Karlovac. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Foto: ilustracija
U vremenskom periodu od 11. do 14. rujna za sada nepoznati počinitelj u prostorijama Općine Saborsko razbacao je uredski inventar, te je isti zalio raznom tekućinom (alkohol, sokovi i boja za bojanje zidova), kao i zidove u prostoriji. Materijalna šteta biti će poznata po dostavi odštetnog zahtjeva, a slijedi kaznena prijava.

U vremenskom periodu od 11. do 13. rujna, u Draganiću, za sada nepoznati počinitelj oštetio je eternit ploču na pročelju zgrade ambulante vlasništvo Doma zdravlja Karlovac. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.



Stranica