Provale u kuće i lovački dom

U vremenskom periodu od 5. kolovoza do 13. rujna ove godine u Plaškom, iz obiteljske kuće i dvorišta otuđen je kompresor, metalni dijelovi za osobni automobil, bušilica i drugo. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna. U vremenskom periodu od 6. do 13. rujna ove godine u Krnjaku iz obiteljske kuće i dvorišne zgrade otuđena je motorna pila, alat i drugo. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna. Sa subote na nedjelju, 12. na 13. rujna u Karlovcu, Luka Pokupska iz Lovačkog doma Rečica otuđena je elektronika uređaja za izbacivanje glinenih golubova, plinska boca, tri sjekire i drugo. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna.

U vremenskom periodu od 5. kolovoza do 13. rujna ove godine u Plaškom, iz obiteljske kuće i dvorišta otuđen je kompresor, metalni dijelovi za osobni automobil, bušilica i drugo. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna.

U vremenskom periodu od 6. do 13. rujna ove godine u Krnjaku iz obiteljske kuće i dvorišne zgrade otuđena je motorna pila, alat i drugo. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna.

Sa subote na nedjelju, 12. na 13. rujna u Karlovcu, Luka Pokupska iz Lovačkog doma Rečica otuđena je elektronika uređaja za izbacivanje glinenih golubova, plinska boca, tri sjekire i drugo. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna.  


Stranica