Provale u obiteljske kuće i stambenu zgradu

U vremenskom periodu od 4. kolovoza do 9. rujna u Karlovcu, iz obiteljske kuće otuđena je vjenčanica, posteljina i posuđe. 25-godišnja vlasnica materijalnu štetu procjenjuje na oko tri tisuće kuna. Od 26. kolovoza do 9. rujna iz obiteljske kuće u Krnjaku otuđeni su bakreni dijelovi kotla za pečenje rakije. 79-godišnji vlasnik materijalnu štetu procjenjuje na oko dvije tisuće kuna. U razdoblju od 28. kolovoza do 7. rujna u Ulici Petra Kružića u Karlovcu, iz stambene zgrade u izgradnji otuđeno je 570 metara kabela za struju raznih dimenzija, te više ostakljenih prozora. Materijalna šteta iznosi 56.807,35 kuna.

U vremenskom periodu od 4. kolovoza do 9. rujna u Karlovcu, iz obiteljske kuće otuđena je vjenčanica, posteljina i posuđe. 25-godišnja vlasnica materijalnu štetu procjenjuje na oko tri tisuće kuna.

Od 26. kolovoza do 9. rujna iz obiteljske kuće u Krnjaku otuđeni su bakreni dijelovi kotla za pečenje rakije. 79-godišnji vlasnik materijalnu štetu procjenjuje na oko dvije tisuće kuna.
 
U razdoblju od 28. kolovoza do 7. rujna u Ulici Petra Kružića u Karlovcu, iz stambene zgrade u izgradnji otuđeno je 570 metara kabela za struju raznih dimenzija, te više ostakljenih prozora. Materijalna šteta iznosi 56.807,35 kuna.


Stranica