Razriješena kaznena djela

Slika PU_KA/mup_slike/novac02.jpg

Provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je 27-godišnji Karlovčanin, 27. travnja u Općoj bolnici Karlovac otuđio novčanik sa osobnim dokumentima i bankovnim karticama 37-godišnjakinji iz Samobora, te da je u vremenskom periodu od 11. do 23. lipnja otuđio karticu tekućeg računa Hrvatske poštanske banke s PIN-om, te s tekućeg računa vlasništvo 74-godišnjakinje iz Slunja na jednom od bankomata podigao iznos od 6 900 kuna. Protiv istog proslijeđeno je posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je 49-godišnji Karlovčanin, u vremenu od 3. do 14. kolovoza u Karlovcu, iz skladišta supermarketa Billa otuđio 13 500 komada nepovratne plastične ambalaže i 8 500 komada limenki. Materijalna šteta procjenjuje se na 11 000 kuna. Protiv navedenog je proslijeđeno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Foto: ilustracija
Provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je 27-godišnji Karlovčanin, 27. travnja u Općoj bolnici Karlovac otuđio novčanik sa osobnim dokumentima i bankovnim karticama 37-godišnjakinji iz Samobora, te da je u vremenskom periodu od 11. do 23. lipnja otuđio karticu tekućeg računa Hrvatske poštanske banke s PIN-om, te s tekućeg računa vlasništvo 74-godišnjakinje iz Slunja na jednom od bankomata podigao iznos od 6 900 kuna.
Protiv istog proslijeđeno je posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je 49-godišnji Karlovčanin, u vremenu od 3. do 14. kolovoza u Karlovcu, iz skladišta supermarketa Billa otuđio 13 500 komada nepovratne plastične ambalaže i 8 500 komada limenki. Materijalna šteta procjenjuje se na 11 000 kuna. Protiv navedenog je proslijeđeno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.


Stranica