Radni sastanak karlovačke policije i policije Unsko-sanskog kantona FBiH

Slika PU_KA/pu_info/2009/radni_sastanak_puka_i_fbih/Radni_sastanak.jpg

U petak, 28. kolovoza održan je u prostorijama Policijske postaje Slunj radni sastanak predstavnika karlovačke policije, na čelu s načelnikom Policijske uprave karlovačke Josipom Ćelićem, te Draženom Živčićem i Darkom Pavličićem s jedne strane i predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Federacije Bosne i Hercegovine, Unsko-sanskog kantona koje je predvodio policijski komesar Ramo Brkić sa suradnicima Seadom Kaupovićem, Senadom Hušićem i Samirom Hušidićem. Tema radnog sastanka bila je kako još bolje i kvalitetnije unaprijediti već postojeću dobru suradnju ovih dviju policija, a sve u cilju kvalitetnijeg razrješavanja kaznenih djela na području ovih dviju država.

Foto: PU karlovačka
U petak, 28. kolovoza održan je u prostorijama Policijske postaje Slunj radni sastanak predstavnika karlovačke policije, na čelu s načelnikom Policijske uprave karlovačke Josipom Ćelićem, te Draženom Živčićem i Darkom Pavličićem s jedne strane i predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Federacije Bosne i Hercegovine, Unsko-sanskog kantona koje je predvodio policijski komesar Ramo Brkić sa suradnicima Seadom Kaupovićem, Senadom Hušićem i Samirom Hušidićem.
Tema radnog sastanka bila je kako još bolje i kvalitetnije unaprijediti već postojeću dobru suradnju ovih dviju policija, a sve u cilju kvalitetnijeg razrješavanja kaznenih djela na području ovih dviju država.


Stranica