Teške krađe

S petka na subotu, s radnih strojeva vlasništvo 36-godišnjaka iz Cetingrada, na području Vojnića, otuđen je jedan akumulator, 100 litara nafte i ručni alat. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. S petka na subotu, izvršena je provala u objekt brze prehrane u Karlovcu, vlasništvo poduzeća iz Karlovca, iz istoga ništa nije otuđeno. S petka na subotu, izvršena je provala u halu u mjestu Belaj, vlasništvo 31-godišnjaka iz Karlovca kojom prilikom je otuđen aparat za varenje CO2, te dvije kutije s alatom. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.

S petka na subotu, s radnih strojeva vlasništvo 36-godišnjaka iz Cetingrada, na području Vojnića, otuđen je jedan akumulator, 100 litara nafte i ručni alat. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

S petka na subotu, izvršena je provala u objekt brze prehrane u Karlovcu, vlasništvo poduzeća iz Karlovca, iz istoga ništa nije otuđeno.
 
S petka na subotu, izvršena je provala u halu u mjestu Belaj, vlasništvo 31-godišnjaka iz Karlovca kojom prilikom je otuđen aparat za varenje CO2, te dvije kutije s alatom.  Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.


Stranica