Krađe

U vremenu od 19. do 20. kolovoza provaljeno je u osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka u Karlovcu, na Baniji, vlasništvo Doma za odgoj djece i mladeži. Počinitelj je iz automobila otuđio display ploču s autoradia CD uređaja marke Pioneer. Materijalna šteta je 1 200 kuna. U vremenskom periodu od 16. do 19. kolovoza u mjestu Lučica, općina Barilović, sa čamca na rijeci Korani, vlasništvo 47-godišnjaka iz Velike Gorice, otuđen je vanbrodski motor s produženim pogonskim vratilom. Materijalna šteta je 2 750 kuna. U vremenskom periodu od 12. do 15. lipnja s Pomoćnog stovarišta Lužnjak na području Trepče otuđeno je 20 metara kubičnih hrastove drvene mase vlasništvo Šumarije Gvozd. Materijalna šteta je 4 100 kuna.

U vremenu od 19. do 20. kolovoza provaljeno je u osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka u Karlovcu, na Baniji, vlasništvo Doma za odgoj djece i mladeži. Počinitelj je iz automobila otuđio display ploču s autoradia CD uređaja marke Pioneer. Materijalna šteta je 1 200 kuna.

U vremenskom periodu od 16. do 19. kolovoza u mjestu Lučica, općina Barilović, sa čamca na rijeci Korani, vlasništvo 47-godišnjaka iz Velike Gorice, otuđen je vanbrodski motor s produženim pogonskim vratilom. Materijalna šteta je 2 750 kuna.

U vremenskom periodu od 12. do 15. lipnja s Pomoćnog stovarišta Lužnjak na području Trepče otuđeno je 20 metara kubičnih hrastove drvene mase vlasništvo Šumarije Gvozd. Materijalna šteta je 4 100 kuna.


Stranica