Prometne nesreće s teže ozlijeđenim osobama

Jučer oko 16.25 sati, maloljetni 15-godišnjak iz Barilovića upravljao je prije stjecanja prava na upravljanje poljoprivrednim traktorom, karlovačkih registarskih oznaka, krećući se županijskom cestom kroz naselje Barilović. Prilikom skretanja u lijevo na zemljani put u istog je udario osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak iz Barilovića, a koji je već bio u fazi pretjecanja traktora. Vozač osobnog automobila zadobio je teške tjelesne ozljede, a vozač traktora lakše je ozlijeđen. Materijalna šteta je oko 25 tisuća kuna. Jučer oko 00.05 sati 24-godišnjak iz Ozlja upravljao je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka krećući se lokalnom cestom kroz mjesto Jurovo, općina Žakanje. Zbog neprilagođene brzine u lijevom zavoju slijeće van kolnika i prednjim dijelom vozila udara u stablo, kojom prilikom je zadobio teške tjelesne ozljede. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna. Sinoć oko 21 sat 39-godišnjak iz Karlovca upravljao je pod utjecajem alkohola (2.12 g/kg) osobnim automobilom marke Golf, karlovačkih reg. oznaka, krećući se županijskom cestom od Cetingrada prema Vojniću. U mjestu Johovo prilikom uključivanja u promet na državnu cestu D-216 oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu marke Audi, njemačkih reg. oznaka, kojim je iz smjera Vojnića u smjeru Maljevca upravljao 21-godišnji državljanin BiH, te prednjim dijelom vozila udara u istoga i odbacuje ga van kolnika. U prometnoj nesreći 44-godišnja putnica iz Audia zadobila je teške tjelesne ozljede, a vozač i dva druga putnika lakše su ozlijeđeni. Svi su državljani BiH. Materijalna šteta je oko 30 tisuća kuna.

Jučer oko 16.25 sati, maloljetni 15-godišnjak iz Barilovića upravljao je prije stjecanja prava na upravljanje poljoprivrednim traktorom, karlovačkih registarskih oznaka, krećući se županijskom cestom kroz naselje Barilović. Prilikom skretanja u lijevo na zemljani put u istog je udario osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak iz Barilovića, a koji je već bio u fazi pretjecanja traktora. Vozač osobnog automobila zadobio je teške tjelesne ozljede, a vozač traktora lakše je ozlijeđen. Materijalna šteta je oko 25 tisuća kuna.

Jučer oko 00.05 sati 24-godišnjak iz Ozlja upravljao je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka krećući se lokalnom cestom kroz mjesto Jurovo, općina Žakanje. Zbog neprilagođene brzine u lijevom zavoju slijeće van kolnika i prednjim dijelom vozila udara u stablo, kojom prilikom je zadobio teške tjelesne ozljede. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

Sinoć oko 21 sat 39-godišnjak iz Karlovca upravljao je pod utjecajem alkohola (2.12 g/kg) osobnim automobilom marke Golf, karlovačkih reg. oznaka, krećući se županijskom cestom od Cetingrada prema Vojniću. U mjestu Johovo prilikom uključivanja u promet na državnu cestu D-216 oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu marke Audi, njemačkih reg. oznaka, kojim je iz smjera Vojnića u smjeru Maljevca upravljao 21-godišnji državljanin BiH, te prednjim dijelom vozila udara u istoga i odbacuje ga van kolnika. U prometnoj nesreći 44-godišnja putnica iz Audia zadobila je teške tjelesne ozljede, a vozač i dva druga putnika lakše su ozlijeđeni. Svi su državljani BiH. Materijalna šteta je oko 30 tisuća kuna.



Stranica