Zlouporaba opojnih droga

Jučer u 17.35 sati u Karlovcu u Ulici Prilaz V. Holjevca, kod naplatnih kućica zaustavljeno je i kontrolirano osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka, te je kod 21-godišnjaka iz Zagreba pronađeno 1,2 grama opojne droge marihuana. Jučer u 19.15 sati u Karlovcu u Ulici Prilaz V. Holjevca, kod naplatnih kućica zaustavljeno je i kontrolirano osobno vozilo koprivničkih registarskih oznaka, te je kod 26-godišnjaka iz Kalinovca pronađeno 0,9 grama opojne droge marihuana i jedna ručno izrađena cigareta "joint".

Jučer u 17.35 sati u Karlovcu u Ulici Prilaz V. Holjevca, kod naplatnih kućica zaustavljeno je i kontrolirano osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka, te je kod 21-godišnjaka iz Zagreba pronađeno 1,2 grama opojne droge marihuana.

Jučer u 19.15 sati u Karlovcu u Ulici Prilaz V. Holjevca, kod naplatnih kućica zaustavljeno je i kontrolirano osobno vozilo koprivničkih registarskih oznaka, te je kod 26-godišnjaka iz Kalinovca pronađeno 0,9 grama opojne droge marihuana i jedna ručno izrađena cigareta "joint".



Stranica