Dodjela zahvalnice PP Slunj povodom Dana grada Slunja

Slika PU_KA/pu_info/2009/dan_grada_slunja/Dan_grada_Slunja.jpg

Foto: PU karlovačka
U povodu proslave Dana grada Slunja, Gradsko vijeće donijelo je odluku o dodjeli priznanja i zahvalnica pojedincima, skupinama, udrugama ili tijelima koji su dali poseban doprinos i osobni angažman koji nadilazi uobičajene okvire, te je jedna od zahvalnica, 6. kolovoza 2009. godine na svečanoj sjednici dodijeljena PP Slunj. Među nagrađenima su još i Ministarstvo obrane RH čije priznanje je primio ministar Vukelić, građevinski obrtnik g. Nikola Špelić, g. Anka Petek - za humanitarni rad s umirovljenicima, talentirani učenik Mario Obrovac, Zavičajno društvo Korana, Turistički centar Mirjana Rastoke, te Moto klub Poskok.

Osobito je zadovoljstvo i čast kad lokalna zajednica prepozna rad i angažman policije i za taj doprinos vas javno nagradi, čime potvrđuje da idemo u dobrom smjeru, da provodimo i unapređujemo kvalitetu odnosa između policije i zajednice, povećavamo osjećaj sigurnosti te izgrađujemo partnerski odnos koji garantira podizanje povjerenja u policiju i proaktivan rad na svim razinama.

Nagrada znači ukazano povjerenje ali i daljnju obavezu i odgovornost u provedbi svih zacrtanih planova, a jedan od najznačajnijih je svakako projekt Policija u zajednici te rad Vijeća za prevenciju grada Slunja.



Stranica