Krađa prijenosnog računala i autoradija

Jučer, oko 15.20 sati u prostorije policije pristupio je 31-godišnjak iz Karlovca, te prijavio da mu je u vremenu od 7. do 10. kolovoza iz nezaključane kancelarije u Karlovcu otuđeno prijenosno računalo marke HP i laserski daljinomjer marke Wurth. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna. Jučer, u vremenu od 13.55 do 16.45 sati provaljeno je u osobni automobil marke Golf, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 34-godišnjaka iz Karlovca, koji je bio parkiran u Donjem Pokupju, te je iz istog otuđen autoradio marke Sony. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.

Jučer, oko 15.20 sati u prostorije policije pristupio je 31-godišnjak iz Karlovca, te prijavio da mu je u vremenu od 7. do 10. kolovoza iz nezaključane kancelarije u Karlovcu otuđeno prijenosno računalo marke HP i laserski daljinomjer marke Wurth. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna.

Jučer, u vremenu od 13.55 do 16.45 sati provaljeno je u osobni automobil marke Golf, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 34-godišnjaka iz Karlovca, koji je bio parkiran u Donjem Pokupju, te je iz istog otuđen autoradio marke Sony. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.


Stranica