Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Jučer u 21.50 sati u Dugoj Resi u Radićevoj ulici kod kbr. 129, dogodila se prometna nesreća na način da je 31-godišnjak iz Barilovića, upravljao osobnim automobilom marke Opel Vectra, karlovačkih registarskih oznaka i kretao se navedenom ulicom od smjera Mrežničkog Briga u smjeru Duge Rese, a zbog vožnje pod utjecajem alkohola (2,41 g/kg) gubi kontrolu nad automobilom, prelazi na lijevu stranu ceste, te udara prednji dio skutera marke Vespa, karlovačkih registarskih oznaka kojim je u suprotnom smjeru upravljao 50-godišnjak iz Duge Rese. Tom prilikom je isti zadobio teške tjelesne ozlijede. Materijalna šteta cijeni se na deset tisuća kuna. Jučer u 12.50 sati dogodila se prometna nesreća na način da je 32-godišnjak iz Duge Rese, upravljao motociklom marke Kawasaki karlovačkih registarskih oznaka, te se kretao kolnikom Riječke ulice u smjeru sjeveroistoka, te dolaskom kod kbr. 15, nije se kretao sredinom prometne trake, već je skrenuo u desno, udario u rubni kamen, pao na kolnik i zadobio teške tjelesne ozlijede. Materijalna šteta se cijeni na osam tisuća kuna.

Jučer u 21.50 sati u Dugoj Resi u Radićevoj ulici kod kbr. 129, dogodila se prometna nesreća na način da je 31-godišnjak iz Barilovića, upravljao osobnim automobilom marke Opel Vectra, karlovačkih registarskih oznaka i kretao se navedenom ulicom od smjera Mrežničkog Briga u smjeru Duge Rese, a zbog vožnje pod utjecajem alkohola (2,41 g/kg) gubi kontrolu nad automobilom, prelazi na lijevu stranu ceste, te udara prednji dio skutera marke Vespa, karlovačkih registarskih oznaka kojim je u suprotnom smjeru upravljao 50-godišnjak iz Duge Rese. Tom prilikom je isti zadobio teške tjelesne ozlijede. Materijalna šteta cijeni se na deset tisuća kuna.

Jučer u 12.50 sati dogodila se prometna nesreća na način da je 32-godišnjak iz Duge Rese, upravljao motociklom marke Kawasaki karlovačkih registarskih oznaka, te se kretao kolnikom Riječke ulice u smjeru sjeveroistoka, te dolaskom kod kbr. 15, nije se kretao sredinom prometne trake, već je skrenuo u desno, udario u rubni kamen, pao na kolnik i zadobio teške tjelesne ozlijede. Materijalna šteta se cijeni na osam tisuća kuna.



Stranica