Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

Jučer, oko 17 sati u Ogulinu, Otok Oštarijski, na D-42, došlo je do prometne nesreće na način da se 31-godišnjakinja iz Ogulina biciklom kretala iz smjera Ogulina u smjeru Oštarija. Dolaskom do kućnog broja 101 u Otoku Oštarijskom vršila je radnju skretanja u lijevo, te biciklom prešla na lijevu stranu kolnika u trenutku kada se iza nje kretalo osobno vozilo ogulinskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 24-godišnjak iz Ogulina, a koji je započeo radnju obilaženja bicikla. Tom prilikom dolazi do udara osobnog vozila u stražnji dio bicikla, nakon čega vozačica pada na kolnik. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život zadobila je 31-godišnja vozačica bicikla. Materijalna šteta procjenjuje se na oko deset tisuća kuna.

Jučer, oko 17 sati u Ogulinu, Otok Oštarijski, na D-42, došlo je do prometne nesreće na način da se 31-godišnjakinja iz Ogulina biciklom kretala iz smjera Ogulina u smjeru Oštarija. Dolaskom do kućnog broja 101 u Otoku Oštarijskom vršila je radnju skretanja u lijevo, te biciklom prešla na lijevu stranu kolnika u trenutku kada se iza nje kretalo osobno vozilo ogulinskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 24-godišnjak iz Ogulina, a koji je započeo radnju obilaženja bicikla. Tom prilikom dolazi do udara osobnog vozila u stražnji dio bicikla, nakon čega vozačica pada na kolnik.
U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život zadobila je 31-godišnja vozačica bicikla. Materijalna šteta procjenjuje se na oko deset tisuća kuna.



Stranica