Nogometna utakmica - mjere sigurnosti

Sutra s početkom u 20 sati na stadionu Branko Čavlović Čavlek u Karlovcu odigrat će se utakmica drugog kola Prve HNL između NK Karlovac i NK Croatia Sesvete. Prilikom provedbe nužnih mjera i radnji u cilju osiguravanja povoljnog stanja sigurnosti i javnog reda, Policijska uprava karlovačka moli svekoliko građanstvo da se u namjeri prisustvovanja na utakmici između NK Karlovac i NK Croatia Sesvete, pravodobno uputi na stadion kao bi se izbjegle nepotrebne gužve i zastoji u prometu, naime od 18 sati moguć je ulazak na stadion, a utakmica počinje u 20 sati. Skrećemo pozornost o zabrani nošenja ili unošenja predmeta podobnih za napad ili nanošenje ozljeda, alkohola, pirotehnike i ostalih stvari koji su "Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima" zabranjeni, na prostoru koji se osigurava. U slučaju pronalaska takovih stvari i predmeta isti će se privremeno oduzeti, a protiv osoba kod kojih se isti zateknu poduzimat će se zakonom propisane mjere i radnje. Tijekom provedbe osiguranja navedenog javnog skupa, policijski službenici Policijske uprave karlovačke na užem i širem prostoru stadiona, te na okolnom prostoru, primjenjivati će policijsku ovlast snimanja na javnom mjestu sukladno članku 79. stavak 1. i 2. Zakona o policijskim ovlastima (Narodne novine broj: 76/09).

Sutra s početkom u 20 sati na stadionu Branko Čavlović Čavlek u Karlovcu odigrat će se utakmica drugog kola Prve HNL između NK Karlovac i NK Croatia Sesvete.

Prilikom provedbe nužnih mjera i radnji u cilju osiguravanja povoljnog  stanja sigurnosti i javnog reda, Policijska uprava karlovačka moli svekoliko građanstvo da se u namjeri prisustvovanja na utakmici između NK Karlovac i NK Croatia Sesvete, pravodobno uputi na stadion kao bi se izbjegle nepotrebne gužve i zastoji u prometu, naime od 18 sati moguć je ulazak na stadion, a utakmica počinje u 20 sati.
Skrećemo pozornost o zabrani nošenja ili unošenja predmeta podobnih za napad ili nanošenje ozljeda, alkohola, pirotehnike i ostalih stvari koji su "Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima" zabranjeni, na prostoru koji se osigurava.
 
U slučaju pronalaska takovih stvari i predmeta isti će se privremeno oduzeti, a protiv osoba kod kojih se isti zateknu poduzimat će se zakonom propisane mjere i radnje.

Tijekom provedbe osiguranja navedenog javnog skupa, policijski službenici Policijske uprave karlovačke na užem i širem prostoru stadiona, te na okolnom prostoru, primjenjivati će policijsku ovlast snimanja na javnom mjestu sukladno članku 79. stavak 1. i 2. Zakona o policijskim ovlastima (Narodne novine broj: 76/09).


Stranica