Požar na ugostiteljskom objektu i kiosku

Noću s 26. na 27. srpnja u Karlovcu došlo je do požara ugostiteljskog objekta Foginovo koji je u potpunosti izgorio, a očevidom je utvrđeno da je požar izbio na vanjskom dijelu objekta. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 100 tisuća kuna. Slijedi daljnji rad policije. U vremenu od 26. do 27. srpnja u Karlovcu, Izidora Kršnjavog, za sada nepoznati počinitelj, zapalio je tendu u dužini od šest metara na kiosku poduzeća Tisak. Materijalna šteta procjenjuje se na oko pet tisuća kuna. Slijedi daljnji rad policije.

Noću s 26. na 27. srpnja u Karlovcu došlo je do požara ugostiteljskog objekta Foginovo koji je u potpunosti izgorio, a očevidom je utvrđeno da je požar izbio na vanjskom dijelu objekta. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 100 tisuća kuna. Slijedi daljnji rad policije.

U vremenu od 26. do 27. srpnja u Karlovcu, Izidora Kršnjavog, za sada nepoznati počinitelj, zapalio je tendu u dužini od šest metara na kiosku poduzeća Tisak. Materijalna šteta procjenjuje se na oko pet tisuća kuna. Slijedi daljnji rad policije.


Stranica