Otkriveni počinitelji provala

Provedenom i dovršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je u lipnju 2008. g. 21-godišnji Karlovčanin izvršio provalu u Osnovnu školu "Švarča" Karlovac. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna. Protiv istog proslijeđeno je Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Karlovac. Provedenom i dovršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je u lipnju 2009. g. 24-godišnji Karlovčanin izvršio provalu u ugostiteljski objekt Ziher u Karlovcu. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna. Protiv istog proslijeđeno je Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Karlovac.

Provedenom i dovršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je u lipnju 2008. g. 21-godišnji Karlovčanin izvršio provalu u Osnovnu školu "Švarča"  Karlovac. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna. Protiv istog proslijeđeno je Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Karlovac.

Provedenom i dovršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je u lipnju 2009. g. 24-godišnji Karlovčanin izvršio provalu u ugostiteljski objekt Ziher u Karlovcu. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna. Protiv istog proslijeđeno je Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Karlovac.


Stranica