Provale u vozila

Sa četvrtka na petak, u Ogulinu, provaljeno je u spremnike za gorivo na dva teretna vozila, te je iz istih otuđeno oko 600 litara dizel goriva. Materijalna šteta procjenjuje se na 4 500 kuna. Jučer je u Ozlju, Svetičko Hrašće, provaljeno u osobno vozilo marke Fiat Punto, karlovačkih reg. oznaka, vlasništvo 50-godišnje Karlovčanke, te je iz istog otuđena pletena košara u kojoj se nalazio mobilni telefon marke LG, novčanik s novcem, osobnim dokumentima, te bankovnim karticama uz koje je bio napisan broj pina. Oštećena je naknadnom provjerom u banci utvrdila da je na bankomatu s njezinog računa podignut iznos od četiri tisuće kuna, a ukupnu materijalnu štetu procjenjuje na 11 tisuća kuna.

Sa četvrtka na petak, u Ogulinu, provaljeno je u spremnike za gorivo na dva teretna vozila, te je iz istih otuđeno oko 600 litara dizel goriva. Materijalna šteta procjenjuje se na 4 500 kuna.

Jučer je u Ozlju, Svetičko Hrašće, provaljeno u osobno vozilo marke Fiat Punto, karlovačkih reg. oznaka, vlasništvo 50-godišnje Karlovčanke, te je iz istog otuđena pletena košara u kojoj se nalazio mobilni telefon marke LG, novčanik s novcem, osobnim dokumentima, te bankovnim karticama uz koje je bio napisan broj pina. Oštećena je naknadnom provjerom u banci utvrdila da je na bankomatu s njezinog računa podignut iznos od četiri tisuće kuna, a ukupnu materijalnu štetu procjenjuje na 11 tisuća kuna.


Stranica