Ubojstvo u Ozlju

Jučer, 6. srpnja oko 7.20 sati u Ozlju, Kurilovac, dogodilo se dvostruko ubojstvo na način da je 52-godišnji Mirko M. iz pištolja marke M-57, kalibra 7,62 mm, a koji je ilegalno posjedovao, ispalio hitac u 60-godišnju Anicu M., te tri hitca u 30-godišnju Ivanu L. Također jedan hitac ispalio je u smjeru Ivanina 39-godišnjeg supruga D. L. i njihovo troje djece (starosti 11, deset i pet godina), ali ih je promašio. Uslijed navedenog Ivana L. je na mjestu preminula, a na putu prema Općoj bolnici Karlovac preminula je i Anica M. Na mjestu događaja obavljen je očevid u nazočnosti istražne sutkinje i zamjenice Županijskog državnog odvjetništva, a Mirko M. je danas u 7 sati uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela "teškog ubojstva" i "ubojstva u pokušaju" doveden u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu. Kriminalistička obrada je u tijeku, a po završetku iste pravovremeno ćemo izvijestiti javnost.

Jučer, 6. srpnja oko 7.20 sati u Ozlju, Kurilovac, dogodilo se dvostruko ubojstvo na način da je 52-godišnji Mirko M. iz pištolja marke M-57, kalibra 7,62 mm, a koji je ilegalno posjedovao, ispalio hitac u 60-godišnju Anicu M., te tri hitca u 30-godišnju Ivanu L. Također jedan hitac ispalio je u smjeru Ivanina 39-godišnjeg supruga D. L. i njihovo troje djece (starosti 11, deset i pet godina), ali ih je promašio. Uslijed navedenog Ivana L. je na mjestu preminula, a na putu prema Općoj bolnici Karlovac preminula je i Anica M.

Na mjestu događaja obavljen je očevid u nazočnosti istražne sutkinje i zamjenice Županijskog državnog odvjetništva, a Mirko M. je danas u 7 sati uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela "teškog ubojstva" i "ubojstva u pokušaju" doveden u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu.

Do sada 52-godišnji Mirko M. evidentiran je u policiji kao počinitelj prekršaja: narušavanja javnog reda i mira, i u lipnju ove godine nasilničkog ponašanja u obitelji.



Stranica