Razriješena kaznena djela - teške krađe i krađe

Nakon što je 15. lipnja, uhićen prilikom pokušaja provale, u kiosk poduzeća "I-novine" na Turnju nad 28-godišnjim Karlovčaninom provedena je kriminalistička obrada u kojoj su osim policijskih službenika PP Karlovac sudjelovali i policijski službenici PU sisačko-moslavačke i PU zagrebačke, a istom je utvrđeno da je počinitelj 46 kaznenih djela imovinskih delikata na području tri županije: Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Zagrebačke. U utorak, 16. lipnja u poslijepodnevnim satima, 28-godišnjak je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu, određeno mu je 48-satno zadržavanje. Utvrđeno je da je počinio pet kaznenih djela teške krađe u kiosk "I-novine" na Turnju, te osim toga na području Karlovačke županije tijekom 2009. godine počinio je još 11 kaznenih djela teške krađe i krađe u kojima je otuđivao razni ručni i električni alat, veću količinu raznih vrsta cigareta, radio sa CD-om, motornu pilu, kosilicu, krovne obloge sa mrtvačnice židovskog groblja u Karlovcu, mobitel, tele, i dr. Materijalna šteta je oko 100 tisuća kuna.

Nakon što je 15. lipnja, uhićen prilikom pokušaja provale, u kiosk poduzeća "I-novine" na Turnju nad 28-godišnjim Karlovčaninom  provedena je kriminalistička obrada u kojoj su osim policijskih službenika PP Karlovac sudjelovali i policijski službenici PU sisačko-moslavačke i PU zagrebačke, a istom je utvrđeno da je počinitelj 46 kaznenih djela imovinskih delikata na području tri županije: Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Zagrebačke.
 
U utorak, 16. lipnja u poslijepodnevnim satima, 28-godišnjak je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu, određeno mu je 48-satno zadržavanje.
Utvrđeno je da je počinio pet kaznenih djela teške krađe u kiosk "I-novine" na Turnju, te osim toga na području Karlovačke županije tijekom 2009. godine počinio je još 11 kaznenih djela teške krađe i krađe u kojima je otuđivao razni ručni i električni alat, veću količinu raznih vrsta cigareta, radio sa CD-om, motornu pilu, kosilicu, krovne obloge sa mrtvačnice židovskog groblja u Karlovcu, mobitel, tele, i dr.  Materijalna šteta je oko 100  tisuća kuna.


Stranica