Zlouporaba opojnih droga

U petak, 12. lipnja oko 19.05 sati u Karlovcu, Prilaz V. Holjevca zaustavljen je osobni automobil marke "KIA", karlovačkih reg. oznaka, s kojim je upravljao 28-godišnji državljanin Slovenije. Kod istog je pronađeno 0,8 g opojne droge heroin. Od istog je droga oduzeta. Istog dana oko 20.05 sati u Karlovcu, Prilaz V. Holjevca, kontroliran je osobni automobil marke "Citroen", zagrebačkih reg. oznaka, s kojim se kao putnik prevozio 36-godišnji državljanin Irske, kod kojeg je pronađeno 2,3 grama opojne droge marihuane. Od istog je droga oduzeta.

U petak, 12. lipnja oko 19.05 sati u Karlovcu, Prilaz V. Holjevca zaustavljen je osobni automobil marke "KIA", karlovačkih reg. oznaka, s kojim je upravljao 28-godišnji državljanin Slovenije. Kod istog je pronađeno 0,8 g opojne droge heroin. Od istog je droga oduzeta.

Istog dana oko 20.05 sati u Karlovcu, Prilaz V. Holjevca, kontroliran je osobni automobil marke "Citroen", zagrebačkih reg. oznaka, s kojim se kao putnik prevozio 36-godišnji državljanin Irske, kod kojeg je pronađeno 2,3 grama opojne droge marihuane. Od istog je droga oduzeta.



Stranica