Dani tehničke ispravnosti vozila

U razdoblju od 1. do 6. lipnja na području cijele Karlovačke županije provesti će se preventivna akcija u prometu "Dani tehničke ispravnosti vozila". Akcija se provodi na način da će vlasnici motornih vozila imati mogućnost za vrijeme trajanja akcije, besplatni tehnički pregled svog vozila u svim stanicama za tehnički pregled vozila. Akcija "Dani tehničke ispravnosti vozila" u cijelosti je dobrovoljna i cilj joj je potaknuti vlasnike vozila da kroz ovakav vid kontrole utvrde eventualne tehničke neispravnosti svojih "limenih ljubimaca" kojih možda nisu svjesni i na taj način otklone neželjena događanja u vidu prometnih nesreća ili nekih drugih problema.

U razdoblju od 1. do 6. lipnja na području cijele Karlovačke županije provesti će se preventivna akcija u prometu "Dani tehničke ispravnosti vozila".
Akcija se provodi na način da će vlasnici motornih vozila imati mogućnost za vrijeme trajanja akcije, besplatni tehnički pregled svog vozila u svim stanicama za tehnički pregled vozila.
Akcija "Dani tehničke ispravnosti vozila"  u cijelosti je dobrovoljna i cilj joj je potaknuti vlasnike vozila da kroz ovakav vid kontrole utvrde eventualne tehničke neispravnosti svojih "limenih ljubimaca" kojih možda nisu svjesni i na taj način otklone neželjena događanja u vidu prometnih nesreća ili nekih drugih problema.


Stranica