Priopćenje vezano uz Facebook objave gospodina Ante Đapića

Nalog je rješenjem stavljen izvan snage, a kriminalističko istraživanje temeljem prethodno zaprimljene prijave građanina se nastavlja, u smislu utvrđivanja jesu li postojala ili još postoje druga obilježja na vozilu kojima bi se ostvarivali elementi prekršaja

Foto: ilustracija

Nastavno na Facebook objavu gospodina Ante Đapića, obavještavamo da je objavljeni nalog autentičan. Izdali su ga policijski službenici Policijske postaje Slunj 23. kolovoza budući da su utvrdili da na javnom mjestu na osobnom vozilu ima istaknute tri naljepnice čime su smatrali da je 62-godišnjak počinio prekršaj iz čl. 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

S obzirom na naknadno utvrđeno i činjenicu da isticanje navedenih natpisa ne čini obilježje spomenutog prekršaja, sporni nalog je rješenjem stavljen izvan snage.

Također obavještavamo kako se kriminalističko istraživanje temeljem prethodno zaprimljene prijave građanina nastavlja, u smislu utvrđivanja jesu li postojala ili još postoje druga obilježja na vozilu kojima bi se ostvarivali elementi prekršaja.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon