Pod utjecajem alkohola izazvali prometne nesreće i pobjegli s mjesta događaja

Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: ilustracija

Jučer popodne u Desnom Sredičkom, Lasinja 29-godišnjak je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,57 promila. Nije se držao desnog ruba kolnika uslijed čega je udario u 92-godišnjakinju u invalidskim kolicima van kolnika i lakše ju ozlijedio. S mjesta događaja se udaljio te se naknadno vratio kada je alkotestiran, a tehničkim pregledom vozila kojim je upravljao utvrđeno je da ima veće tehničke nedostatke te da je vozilom upravljao za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena.

Rano jutros na području Grada Slunja 66-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,78 promila upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka i izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. S mjesta događaja se udaljio, no ubrzo je pronađen po policijskim službenicima.

Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Priopćenja | Promet i vozila