Sastanak žurnih službi za sigurnost u turističkoj sezoni

U cilju zaštite imovine i opće sigurnosti, na sastanku je dogovoren niz aktivnosti koje će se provoditi tijekom ovogodišnje turističke sezone

Foto: Hrvatske autoceste

Jučer, 5. lipnja, u prostorijama Hrvatskih autocesta u Tehničkoj jedinici Bosiljevo, održan je sastanak žurnih službi s ciljem kvalitetnijih priprema za predstojeću turističku sezonu.

Uz predstavnike Policijske uprve karlovačke i Policijske uprave primorsko - goranske  nazočni su bili predstavnici Hrvatskih autocesta odnosno Tehničkih jedinica Ogulin, Lučko,  Bosiljevo i Delnice,  Hrvatskih cesta - Tehničke ispostave Karlovac i Rijeka,  Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije te Službe civilne zaštite Karlovac i predstavnik Vatrogasne ispostave Veliki Gložac.

U cilju zaštite imovine i opće sigurnosti, na sastanku je dogovoren niz aktivnosti koje će se provoditi tijekom ovogodišnje turističke sezone. Jučerašnji sastanak samo je nastavak dosadašnje dobre suradnje između svih tijela i organizacija uključenih u sigurnost provedbe turističke sezone s kojom se nastavlja i dalje tijekom ove sezone.

Naglasak je posebno stavljen na sigurnost i protočnost cestovnog prometa na svim važnijim cestovnim pravcima, a dosadašnje pripremne aktivnosti i sve mjere koje žurne službe poduzimaju u cilju su smanjenja tragičnih posljedica vezanih uz sigurnosne događaje.

Pisane vijesti