Osumnjičen za prisilu prema službenoj osobi i neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Kod 25-godišnjaka pronađena droga, a prilikom provođenja službene policijske radnje udario je policijskog službenika

Foto: iz arhive PU karlovačke

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke i Policijske postaje Slunj proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim njemačkim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prisila prema službenoj osobi i Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
 
Naime, prilikom postupanja policijskih službenika 8. kolovoza u mjestu Donje Primišlje, Slunj, na prostoru održavanja festivala „MoDem - Momento Demento 2023“, 25-godišnjak je zatečen u neovlaštenom posjedu raznih vrsta droga pakiranih u više manjih paketića (tipa cannabis marihuana, hašiš, kokain, MDMA, LSD i DMT) te novca za koji se sumnja da potječe iz kaznenog djela. Prilikom provođenja službene policijske radnje 25-godišnjak je rukom udario policijskog službenika te se pokušao udaljiti s mjesta zatjecanja, u čemu su ga spriječili policijski službenici.
 
Zbog sumnje da je 25-godišnjak počinio kaznena djela Prisila prema službenoj osobi i Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, predan je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon