Sud kaznio recidiviste u prometu

Dvojica višestrukih počinitelja prometnih prekršaja su 3. svibnja zaustavljena i kontrolirana u prometu

Foto: ilustarcija

Jučer su na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog dovedena dvojica višestrukih počinitelja prometnih prekršaja koja su 3. svibnja zaustavljena i kontrolirana u prometu.
 
Policijski službenici su u Karlovcu utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka s oduzetom i ukinutom vozačkom dozvolom i pod utjecajem alkohola od 1,41 promil upravlja 30-godišnjak. Također su utvrdili da vozač nije koristio sigurnosni pojas i da prilikom kretanja vozila iz mjesta, vozač je naglo povećao brzinu kretanja čime je došlo do proklizavanja kotača. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 15 dana uvjetno na 12 mjeseci, novčanu kaznu od 1320 eura i 10 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom.
 
Policijski službenici su na području Ozlja utvrdili da traktorom karlovačkih registarskih oznaka s oduzetom i ukinutom vozačkom dozvolom i pod utjecajem alkohola od 2,37 promila upravlja 54-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 18 dana uvjetno na 12 mjeseci, novčanu kaznu od 1320 eura i devet mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Pisane vijesti | Promet i vozila