2. Quatro River Rally Karlovac 2023: prekid prometa na cestama na području Karlovačke županije

Svi građani i sudionici u prometu koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su se pridržavati uputa i naredbi policijskih službenika, kao i uputa redarske službe

Foto: Karlovačka županija

U razdoblju od 31. ožujka do 2. travnja 2023. godine na području karlovačke županije održat će se druga međunarodna automobilistička utrka Quatro River Rally Karlovac 2023. Natjecanje se najvećim dijelom odvija na području Karlovačke, a manjim dijelom na području Zagrebačke županije. Radi se o međunarodnom zonskom prvenstvu i prvenstvu Republike Hrvatske u reliju, a utrke će se održati 1. i 2. travnja 2023.
 
Start i cilj relija je u Karlovcu u Ulici Stjepana Radića, servis i prijem posada na parkiralištu Športsko rekreativnog centra „Korana“, a itinerar relija prolazi predjelima Karlovačke županije i to karlovačkim, dugoreškim, ozaljskim i slunjskim područjem.

Obavještavamo građane da će u vrijeme održavanja utrke za ostale sudionike u prometu biti zatvorene prometnice na kojima se održava utrka. Privremenu regulaciju prometa možete pogledati OVDJE.
 
Karte s lokacijama i vremenom te programom održavanja utrke dostupne su na stranicama Auto kluba „Delta“ i Karlovačke županije .
  
Svi građani i sudionici u prometu koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su se pridržavati uputa i naredbi policijskih službenika, kao i uputa redarske službe.

 

Pisane vijesti | Promet i vozila