U PU karlovačkoj s radom započelo šest novih državnih službenica

Dobrodošlicu novim državnim službenicama poželio je načelnik Policijske uprave karlovačke Darko Car sa suradnicama 

Foto: PU karlovačka

Danas 15. ožujka povodom uspješno realiziranog natječaja za zapošljavanje na koji su se ravnopravno s ostalim kandidatima mogle prijaviti i osobe s invaliditetom u Policijskoj upravi karlovačkoj s radom je započelo šest državnih službenica među kojima su četiri osobe s invaliditetom. Ove državne službenice obavljat će upravne poslove u policijskoj upravi i policijskim postajama.  
 
Rezultat je ovo aktivnosti Ministarstva unutarnjih poslova s ciljem poticanja osoba s invaliditetom na ravnopravno sudjelovanje u predstojećim natječajima za zapošljavanje u Ministarstvu unutarnjih poslova.
 
Iako je Ministarstvo unutarnjih poslova i do sada bilo otvoreno za zapošljavanje osoba s invaliditetom kao i za njihovo sudjelovanje u radu na ravnopravnoj osnovi, ovo ministarstvo i Policijska uprava karlovačka imaju iznimnu želju dodatno osnažiti mogućnost zapošljavanja i sudjelovanja na ravnopravnoj osnovi osoba s invaliditetom.
 
Dobrodošlicu novim državnim službenicama poželio je načelnik Policijske uprave karlovačke Darko Car sa suradnicama te istaknuo da vjeruje kako će sve one svojim radom donijeti jednu novu perspektivu i da će određene im poslove obavljati kvalitetno i uspješno.

Pisane vijesti