U obilježavanju rođendana dječjeg vrtića Zvončić sudjelovala i policija


Za djecu je policija osigurala preventivno-edukativne materijale na temu sigurnosti cestovnog prometa

Foto: PU karlovačka
 
Danas, 3. veljače, Dječji vrtić Zvončić u Ozlju obilježio je 20. godinu svog postojanja. Povodom toga, a na poziv ravnateljice dječjeg vrtića, načelnik Policijske postaje Ozalj Dalibor Gojak sa suradnicom je prisustvovao današnjoj proslavi kojom prilikom je upriličeno i otvorenje novo uređene sportske dvorane za polaznike vrtića.  
 
Načelnik Gojak je u ime Policijske postaje Ozalj ravnateljici Meliti Golub predao i prigodan poklon za djecu vrtića, a radi se o preventivno-edukativnom materijalu čija su sredstva osigurana iz Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa. Radi se o obrazovno društvenoj igri i različitim slikovnicama kroz koje djeca na zabavan način uče što znače pojedini prometni znakovi i kako biti siguran i oprezan u prometu.
 
Ovom prilikom je još jednom pokazana dobra i kontinuirana suradnja između policije i vrtića, a koja će se nastaviti i u narednom periodu s obzirom da će pravovremenom i redovitom edukacijom djeca steći temeljna znanja o prometu i usvojiti osnove prometne kulture.
 
 
 

Pisane vijesti