Za nekoliko kaznenih djela osumnjičen 29-godišnjak

Osumnjičeni muškarac je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a potom i doveden u nadležno državno odvjetništvo

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ogulin proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela.
 
Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 29-godišnjak u utorak, 22. studenog, u dvorištu na području općine Josipdol, nakon što je 28-godišnjak odustao od kupnje vozila, muškarca verbalno napao, a potom i tjelesno napao muškarce starosti 23 i 28 godina. Nakon toga je svojim osobnim automobilom udario i oštetio vozilo 48-godišnjaka koje se od silnog udarca pomaknulo te udarilo i teško ozlijedilo 50-godišnjaka, a 28-godišnjaka lakše ozlijedilo. Prilikom ovog događaja 29-godišnjak je prijetio 28-godišnjaku i 23-godišnjaku.
 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, Prijetnja i Oštećenje tuđe stvari, 29-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a potom i doveden u nadležno državno odvjetništvo.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon