Pronađen vozač koji je ugrožavao sigurnost u prometu u Grabriku

U cilju podizanja razine sigurnosti na našim prometnicama pozivamo građane da nam i dalje dostavljaju informacije o ovakvim i sličnim događajima kako bismo brzom reakcijom poduzeli potrebne mjere i radnje te sankcionirali počinitelje

Foto: ilustracija

U odnosu za video snimku kršenja prometnih propisa u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu od 25. rujna, policija je odmah po zaprimanju e-opažaja o ovom događaju poduzela mjere i radnje u cilju pronalaska vozača.
 
Postaja prometne policije Karlovac provela je kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je pronađen vozač koji je kršio prometne propise. Radi se o 21-godišnjem hrvatskom državljaninu, a utvrđeno je da je on 25. rujna oko 15 sati u Ulici kneza Branimira u Karlovcu upravljao osobnim automobilom BMW karlovačkih registarskih oznaka i počinio prekršaj naglog povećanja brzine uslijed čega je došlo do proklizavanja kotača te prekršaj nekretanja sredinom obilježene prometne trake.
 
U odnosu na utvrđene prekršaje protiv 21-godišnjeg vozača slijedi izdavanje obaveznog prekršajnog naloga.    
U cilju podizanja razine sigurnosti na našim prometnicama pozivamo građane da nam i dalje dostavljaju informacije o ovakvim i sličnim događajima kako bismo brzom reakcijom poduzeli potrebne mjere i radnje te takve osobe koje grubo krše prometne propise sukladno zakonskim odredbama i sankcionirali.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila