Teško ozlijeđeni u prometnoj nesreći na auto-cesti A-1

Sinoć u 19,50 sati, u Josipdolu, na auto-cesti A-1, u smjeru Karlovca, dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama. 

Naime, osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka upravljao je 41-godišnji vozač koji nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima i stanju ceste te je prilikom izlaska iz istočne tunelske cijevi tunela Mala Kapela i smanjenja brzine kretanja izgubio nadzor nad upravljačem i uslijed zanošenja vozila udario u osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka, koji se nalazio parkiran na zaustavnoj traci radi prometne nesreće u kojoj je prethodno sudjelovao. Nakon toga došlo je do odbačaja parkiranog automobila u zaštitnu metalnu ogradu i zanošenja u drugu voznu prometnu traku, a  gdje je na njega naletio osobni automobil zadarskih registarskih oznaka. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 41-godišnji vozač osobnog automobila šibenskih registarskih oznaka te 35-godišnji i 31-godišnji putnici iz istog automobila. 

Zbog utvrđivanja dodatnih okolnosti nastanka ove prometne nesreće policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila