Edukacija dugoreških mališana i kandidata za vozače

Foto: PU karlovačka

Tijekom siječnja u cilju podizanja svijesti o sigurnosti u prometu, te sigurnog sudjelovanja djece u prometu, policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Policijske postaje Duga Resa posjetio je dječji vrtić u Dugoj Resi te održao zanimljivo i korisno predavanje za mališane grupe Kapljice.
Tom prilikom policijski službenik je mališane na zabavan i njima prihvatljiv način upoznao s pravilima ponašanja u prometu, ali i s opasnostima koje ih čekaju prilikom samostalnog sudjelovanja u prometu. 
Ujedno, na području Duge Rese educirani su i kandidati za vozače, naime njima je policijski službenik zajedno s predavačem prometnih propisa auto-škole Zeleni val g. Antom Lozom, održao edukativno predavanje na temu: Upoznavanje kandidata za vozača sa stanjem sigurnosti prometa i najčešćim greškama zbog kojih se događaju prometne nesreće. U sklopu edukativnog predavanja poseban naglasak stavljen je na sudjelovanje mladih vozača u cestovnom prometu, a sve u cilju smanjenja stradavanja svih sudionika te podizanja stanja sigurnosti na još višu razinu.
 



Stranica